learning management systeem

Leffectief biedt trainingen aan via het leerplatform Knowingo+. Hiermee leer je kennis door een aantal minuten per dag vragen op je telefoon te beantwoorden. Via het Learning management systeem (LMS) van Leffectief kun je deze trainingen aan jezelf koppelen of de organisatie waar je voor werkt kan de trainingen aan je koppelen. In het dashboard van het LMS zie je precies hoever je met welke training bent en wanneer je eventuele studiepunten zult behalen. Indien je een training met studiepunten gehaald hebt worden deze automatisch bijgeschreven bij de organisatie die ze bijhoudt, zoals PE-online. Het voordeel van het LMS van Leffectief is dat het altijd branchespecifiek wordt ontwikkeld.

Heb jij veel kennis over een bepaalde branche en zou je samen met ons trainingen willen ontwikkelen neem dan contact met ons op.

Nadat je een account koopt van Leffectief in een bepaalde branche, kun je trainingen aan medewerkers of jezelf koppelen. Per training heb je toegang tot verschillende statistieken over hoe jij of de medewerkers het doen. Hoe ver ben je met de trainingen? Hoeveel tijd heb je al besteed en hoeveel moet je nog? Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden van foute veronderstellingen en misconcepties. Indien blijkt dat een groot deel van de studenten bepaalde kennis niet hebben zal hier specifiek op ingegaan worden door middel van extra documentatie met uitleg tijdens of na de training.