veiligheidstrainingen

BHV

Elk bedrijf hoort een BHV’er in dienst te hebben. Hierbij is het belangrijk dat deze BHV’er voldoende kennis heeft op het moment dat er een calamiteit ontstaat. Eén training per jaar is onvoldoende om de kennis up-to-date te houden. Herhalen van kennis is erg belangrijk. Bij Leffectief hebben we een training ontwikkeld waarmee je het hele jaar de kennis up-to-date kan houden.

De training wordt gevolgd via het leerplatform Knowingo+ door middel van vragen die herhaald worden leer jij kennis die jij nodig hebt in je werk. Knowingo+ kun je overal spelen en wanneer je wilt, zolang je maar een mobiel of tablet bij de hand hebt. Het is de bedoeling dat je elke dag 5 minuten speelt. De training bestaat uit verschillende onderwerpen. Wanneer je alle vragen van een onderwerp hebt geleerd haal je een certificaat van het onderwerp.  Wanneer je alle certificaten hebt behaald, kun je gewoon door blijven spelen. Doordat je blijft doorspelen hou je je kennis up-to-date

Spelers van deze vragenset geven zelf aan dat het erg fijn is om deze set te spelen, het maakt hen zekerder in gevallen van calamiteiten.

Wanneer je een bedrijfsspecifieke BHV-training wil, kun je contact met ons opnemen.

VCA & VCA-Vol

Het VCA certificaat behalen is een must voor sectoren, zoals de bouw, elektrotechniek of transport. Bij de VCA training van Leffectief doe jij alle kennis op om dit VCA-certificaat te behalen. Daarnaast helpt deze training om jouw kennis up-to-date te houden wanneer je de VCA-certificaat al bezit.

De training wordt gevolgd via het leerplatform Knowingo+ door middel van vragen die herhaald worden leer jij kennis die jij nodig hebt in je werk. Knowingo+ kun je overal spelen en wanneer je wilt, zolang je maar een mobiel of tablet bij de hand hebt. Het is de bedoeling dat je elke dag 5 minuten speelt. De training bestaat uit verschillende onderwerpen. Wanneer je alle vragen van een onderwerp hebt geleerd haal je een certificaat van het onderwerp.  Wanneer je alle certificaten hebt behaald, kun je gewoon door blijven spelen. Doordat je blijft doorspelen hou je je kennis up-to-date

Er is een VCA training en een VCA-VOL training. Wanneer je een bedrijfsspecifieke VCA of VCA-VOL training wil, kun je contact met ons opnemen.