wie zijn wij

Matthijs van Schie

Matthijs heeft jarenlang als financieel interim manager gewerkt bij grote bedrijven in Nederland zoals Unilever, T-Mobile, KLM, Boskalis, Heerema en Eneco. Hij concludeerde dat er bij organisaties veel te weinig gedaan werd om bestaande kennis te borgen. Daarnaast sloten de huidige leersystemen niet aan bij zijn eigen wens om te leren. Vanuit die gedachte ging hij op zoek naar nieuwe methoden om te leren. Na een ontmoeting met de oprichter van Knowingo+ heeft hij besloten om Leffectief op te richten. Met zijn ervaring vanuit de business weet hij wat er speelt bij bedrijven en medewerkers en spreekt hij hun taal. Hij denkt altijd in oplossingen. Met de huidige systemen kan er bespaard worden op training terwijl er betere, meetbare resultaten worden gehaald.

✉ matthijs@leffectief.nl
📞 06-49322293

Het complete team

Matthijs is het gezicht van Leffectief. Daarnaast bestaat het team uit e-learning specialisten, redacteurs, beheerders, vormgevers en projectmedewerkers.

Op projectbasis huren we inhoudelijk specialisten in, net als tekstschrijvers, onderwijskundigen, vertalers, video- en fotografen.

Samen maken we jouw digitale leertraject tot een succes!